Pikante Eredivisie-deal ontkend: 'Willem II? Dan had ik hier niet meer gestaan'

Pikante Eredivisie-deal ontkend: 'Willem II? Dan had ik hier niet meer gestaan'

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 08:20vr 31-07-2020 om 08:20

Laatste update: vrijdag 31 juli 2020 om 08:40vr 31-07-2020 om 08:40

Het is niet uitgesloten dat NAC Breda deze zomer Nick Olij verliest. De 25-jarige doelman wordt gelinkt aan een Eredivisie-transfer. Zelf schat hij de kans op een langer verblijf in Breda op 75 procent.

In mei informeerde Sparta, maar de Rotterdamse club haalde met Benjamin van Leer en Maduka Okoye twee andere keepers. "We hebben contact gehad met veel clubs, uiteindelijk heb ik daar mijn zaakwaarnemer voor. Want als ik elke week ga bellen, word ik helemaal gek. Ik heb ook nog een zwangere vrouw thuis", vertelt Olij aan BN DeStem.

Het gaat hem om het totaalplaatje: dat moet goed zijn, anders blijft de keeper bij NAC. Hij moet zo'n 250 duizend euro kosten. "Ik ben ambitieus en wil op het hoogste niveau spelen. Soms moet je echter koesteren wat je hebt. Ik word gewaardeerd hier. Door jullie, door de supporters, door mijn eigen teamgenoten."

Van een deal met NAC-rivaal Willem II is geen sprake, benadrukt Olij. "Ik kreeg allemaal berichten van: Ik hoor dat je rond bent met Willem II. Als ik rond was geweest, had ik hier niet meer gestaan... Ik word 25 jaar, dus ik moet spelen. Ik ga toch niet ergens op de bank zitten? Het is voor mij alleen interessant op het moment dat ik ergens eerste keeper word of dat ik kan concurreren voor de eerste plek."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws