Mertens waarschuwt Barcelona voor Champions League: 'Dan kan alles gebeuren'

Mertens waarschuwt Barcelona voor Champions League: 'Dan kan alles gebeuren'

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 11:16vr 31-07-2020 om 11:16

Dries Mertens kijkt uit naar de wedstrijd die hij met zijn Napoli tegen Barcelona gaat spelen. In de heenwedstrijd in de achtste finales van de Champions League, eind februari, hielden beide ploegen elkaar in evenwicht: 1-1.

Op 8 augustus gaan de Italianen proberen om Barcelona uit het miljardenbal te wippen en Mertens laat in gesprek met de Napolitaanse radiozender Kiss Kiss, opgetekend door de clubwebsite, weten dat de Catalanen gewaarschuwd zijn. "We moeten er vertrouwen in hebben en ons goed voorbereiden op de wedstrijd. Dan kan alles gebeuren."

Mertens, die in het heenduel scoorde voor Napoli, hoopt dat trainer Gennaro Gattuso de ploeg vooruit kan schreeuwen. "Hij geeft ons veel energie. We hebben dus vertrouwen, maar ik wil ook vooral weer gaan voetballen. Ik denk dat dit wedstrijden zijn waar je het voor doet, waar je van droomt wanneer je begint met voetballen."

Zaterdag sluit Partenopei het Serie A-seizoen af met een wedstrijd tegen Lazio, waarna de focus op het treffen met Barcelona gaat. Napoli gaat het seizoen op een Europa League-plaats eindigen, maar door de bekerwinst was het al verzekerd van continentaal voetbal.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws