Vormer haalt uit na nederlaag met Club in bekerfinale: Een k*t eerste helft

Vormer haalt uit na nederlaag met Club in bekerfinale: "Een k*t eerste helft"

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 10:13zo 02-08-2020 om 10:13

Ruud Vormer is niet te genieten, nadat Club Brugge zaterdag de bekerfinale met 0-1 verloor van Antwerp. De Nederlandse aanvoerder van de Belgische kampioen hekelt het optreden van zijn ploeg.

"Het is misgegaan in de eerste 45 minuten. We hebben een superslechte eerste helft gespeeld", zegt Vormer op de website van Club Brugge. "In de tweede helft ging het veel beter en creëerden we nog wat kansen. Maar het zat er niet in." De voormalig middenvelder van onder meer Feyenoord heeft weinig op met het spel van tegenstander Antwerp. "Het voetbal dat zij spelen is voortdurend met lange ballen. We weten allemaal dat het ons niet ligt."

De nederlaag komt hard aan bij Club Brugge. "Het is een valse start. Het is weer een bekerfinale die je verliest. Bij mij gaat het wel eventjes duren", stelt Vormer. "Straks weer competitie, nieuwe kansen. Dat is altijd het mooie aan voetbal. Tegen Charleroi gaat het weer beginnen, maar deze nederlaag zal wel een paar dagen in de hoofden spelen. Maar we gaan geen excuses zoeken. Het was gewoon een k*t eerste helft. We hebben het zelf gedaan. We zijn te veel met die gasten meegegaan in hun spel."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws