Frank en Ronald de Boer herenigd op padelbaan: 'Opluchting, even klaar ermee'

Frank en Ronald de Boer herenigd op padelbaan: 'Opluchting, even klaar ermee'

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 11:14zo 02-08-2020 om 11:14

Frank de Boer is na zijn ontslag bij Atlanta United herenigd met tweelingbroer Ronald: de twee waagden zich aan een potje padel. De FOX Sports-analist had het vermoeden dat er een last van de schouders van zijn broer was gevallen.

Na het ontslag van Frank de Boer sijpelden er berichten uit Atlanta door die deden vermoeden dat zijn vertrek er al langer aan zat te komen. "Ik zag wel een beetje opluchting, even klaar ermee", aldus broer Ronald, die zaterdagavond het oefenduel tussen FC Groningen en Heracles Almelo analyseerde. "Bepaalde aspecten die waarschijnlijk niet naar zijn zin waren. Maar dat moet hij zelf maar een keer uitleggen. Ik denk dat hij het nu even heeft gehad."

De 67-voudig Oranje-international liet eerder al weten dat zijn broer wellicht bij zichzelf te rade moet gaan na zijn voortijdig beëindigde Amerikaanse avontuur: moet hij door met zijn trainerscarrière of wordt het tijd voor iets anders? "Nu is het even de batterij opladen en dan kun je altijd kijken wat je gaat doen. Maar voorlopig even niets, denk ik."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws