Blij met 'grote club' FC Twente: 'Ik ben altijd gelukkig geweest in de Eredivisie'

Blij met 'grote club' FC Twente: 'Ik ben altijd gelukkig geweest in de Eredivisie'

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 18:35zo 02-08-2020 om 18:35

Lazaros Lamprou wil bij FC Twente de volgende stap in zijn carrière zetten. Vrijdag kwam zijn transfer rond: het komende seizoen speelt de Griekse aanvaller van PAOK Saloniki op huurbasis in Enschede.

Lamprou (22) speelde in het seizoen 2018/2019 voor Fortuna Sittard en gaf zijn visitekaartje af met zeven goals en acht assists. Dat hij nu opnieuw voor een Eredivisie-club kiest, is voor hem dan ook logisch. "Ik ben hier altijd heel gelukkig geweest", laat hij weten aan 1Twente.

"Ik vind de Eredivisie een heel leuke competitie. Fortuna Sittard gaf me een kans en die heb ik gepakt. Nu ben ik bij een grote club en wil ik er iets nóg mooiers van maken. Ik zie dit als de volgende stap in mijn carrière."

Toen Lamprou bij Fortuna speelde, bivakkeerde Twente nog in de Keuken Kampioen Divisie. "Het is dus de eerste keer dat ik in dit stadion ben. Ik ben erg enthousiast. Ik ken FC Twente al sinds ik een klein kind was. Het is een grote club en juist daarom ben ik erg blij. Voor het stadion heb ik maar één woord: fantastisch."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws