'Chelsea kijkt verder dan Chilwell en Tagliafico en komt uit bij Real Madrid'

'Chelsea kijkt verder dan Chilwell en Tagliafico en komt uit bij Real Madrid'

04-08-2020 08:16
15

Niet Ben Chilwell of Nicolás Tagliafico, maar Sergio Reguilón zou zomaar eens de nieuwe linksback van Chelsea kunnen worden. De 23-jarige Spanjaard ligt nog drie jaar vast bij Real Madrid en maakte dit seizoen veel indruk als huurling van Sevilla.

Real Madrid heeft echter ook nog de beschikking over Marcelo en Ferland Mendy en heeft bovendien transferinkomsten nodig om aan de Financial Fair Play-regels te voldoen: De Koninklijke is dus bereid om mee te werken aan een transfer van Reguilón. Sky Sports meldde onlangs dat Everton-directeur Marcel Brands een bod heeft gedaan op de Spaanse jeugdinternational, maar maakt nu ook melding van interesse van Chelsea. Ook Marca weet dat The Blues Reguilón op de radar hebben.

Chelsea is al langere tijd op zoek naar een linksback. Marcos Alonso en Emerson Palmieri zijn momenteel de alternatieven op Stamford Bridge, maar manager Frank Lampard is van geen van beiden overtuigd. Leicester City-back Chilwell wordt al tijdenlang aan Chelsea gelinkt, maar moet liefst negentig miljoen euro kosten. Ook Tagliafico werd al vaker genoemd, maar vooralsnog is er geen beweging rondom de Argentijnse Ajacied ontstaan.

De verliezend FA Cup-finalist is echter al druk bezig geweest op de transfermarkt: Timo Werner en Hakim Ziyech werden voor 93 miljoen euro binnengehaald, Kai Havertz moet de volgende topaankoop worden. The Blues zijn ook nog op zoek naar een nieuwe keeper: Ajax-doelman Andre Onana geldt als één van de kandidaten.