FOX Sports-analisten voorspellen Europa League-winnaar: 'Getafe. Nee...'

FOX Sports-analisten voorspellen Europa League-winnaar: 'Getafe. Nee...'

Gepubliceerd: woensdag 5 augustus 2020 om 00:04wo 05-08-2020 om 00:04

Laatste update: woensdag 5 augustus 2020 om 00:09wo 05-08-2020 om 00:09

Kees Kwakman, Hedwiges Maduro en Ronald de Boer hebben het er moeilijk mee om een winnaar aan te wijzen voor het restant van de Europa League. Internazionale, Manchester United en Sevilla maken volgens de FOX Sports-analisten de grootste kans. Ook Ajax-beul Getafe komt aan bod.

Maduro noemt twee ploegen, maar heeft zo zijn voorkeur. "Ik denk persoonlijk aan Manchester United óf Sevilla. Daar ligt misschien mijn persoonlijke voorkeur, maar ik denk toch United omdat ze in een goede flow zitten", zo geeft hij aan

De Boer hoopt persoonlijk op een Nederlands succesje voor Peter Bosz en Daley Sinkgraven bij Bayer Leverkusen. "Een ploeg met een Nederlandse trainer en met Daley Sinkgraven. Dan hoop je toch altijd dat die ver komen." Toch denkt De Boer niet dat Leverkusen kans maakt op de Europa League-titel. "Dan zet ik mijn geld op Inter of Sevilla."

Kwakman komt met een wel heel opmerkelijke kanshebber. "Getafe, nee...", begint Kwakman met gevoel voor humor. "Ik denk dat twee Engelse ploegen een goede kans maken: Wolverhampton en Manchester United, die natuurlijk goed in vorm zijn. In het onderste gedeelte van het schema schat ik Inter en Leverkusen het hoogst in."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws