'Mogelijk extra concurrentie Veltman: Brighton richt pijlen op KKD-smaakmaker'

'Mogelijk extra concurrentie Veltman: Brighton richt pijlen op KKD-smaakmaker'

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 07:17do 06-08-2020 om 07:17

Jan Paul van Hecke staat in de belangstelling van Brighton & Hove Albion. Met dat nieuws pakt BN DeStem donderdagochtend uit. In Engeland kan de verdediger van NAC Breda teamgenoot worden van Joël Veltman.

Volgens meerdere 'goed ingevoerde bronnen' heeft Brighton zich al gemeld bij NAC en is de club bereid te voldoen aan de vraagprijs van ruim twee miljoen euro. NAC geeft aan dat er ook interesse is van andere clubs. Eerder bereikte de club uit Breda al een akkoord met AS Monaco, maar die deal lijkt niet door te gaan.

NAC-trainer Maurice Steijn blijft op zoek naar versterkingen nu dus ook Van Hecke op de nominatie staat te vertrekken uit het Rat Verlegh Stadion. De oefenmeester ving echter bot bij Dion Malone en Deroy Duarte. Malone wil graag gaan voor een kans in het buitenland. "Die tijd geven we hem", vertelt Steijn in gesprek met BN DeStem. "Mocht hij over één tot twee weken veranderen van mening en hebben wij niet de juiste man gevonden, dan meld ik me weer bij hem. Voorlopig staat het in de koelkast."

Daarnaast wilde NAC zich op huurbasis versterken met Sparta Rotterdam-middenvelder Duarte, maar ook dat liep op niets uit. "Hij wil zelf niet bij NAC spelen, niet in de Eerste Divisie. Daar lopen we veel tegenaan. Zonde, want het is een hele goede speler. (...) Ik weet zeker dat als wij in de Eredivisie zouden spelen, dat wij het van acht, negen ploegen winnen en spelers voor NAC kiezen. Nu zeggen ze: Keuken Kampioen Divisie", aldus Steijn.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Van Hecke klaar voor de stap naar de Premier League?

(945 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws