Feyenoord cancelt trainingskamp en schakelt hulp van Diederik Gommers in

Feyenoord cancelt trainingskamp en schakelt hulp van Diederik Gommers in

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 17:04do 06-08-2020 om 17:04

Feyenoord heeft een streep gezet door het trainingskamp in Oostenrijk, waar het verschillende oefenwedstrijden kon spelen. De Rotterdammers nemen geen risico met het oog op het oplaaiende coronavirus, meldt het Algemeen Dagblad.

Feyenoord zoekt nog naar een alternatieve locatie, op relatief korte afstand van Rotterdam. Het is echter niet uitgesloten dat de selectie van coach Dick Advocaat helemaal niet op trainingskamp gaat, weet het AD.

De spelers van Feyenoord worden vrijdag toegesproken door Diederik Gommers. De ic-arts van het Erasmus MC, die de afgelopen maanden landelijke bekendheid vergaarde, zal uitleggen hoe ze het beste met de corona-maatregelen om kunnen gaan. Ook clubarts Casper van Eijk en viroloog Annemiek van der Hart zullen het woord nemen. 

De selectie en de staf worden vrijdag ook getest op het coronavirus. Dit conform de protocollen van de KNVB, die voorschrijven dat spelers en staf van een club zich tenminste één keer per week moeten laten testen. Dat is pas een verplichting zodra oefenduels gespeeld worden. Feyenoord staat komende zondag in De Kuip tegenover stadgenoot Sparta.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws