PSV gaat transfermarkt op: 'Zo druk, telefoon wordt niet eens opgenomen'

PSV gaat transfermarkt op: 'Zo druk, telefoon wordt niet eens opgenomen'

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2020 om 08:56vr 07-08-2020 om 08:56

Het is wachten op de eerste zomerversterking van PSV, maar Toon Gerbrands blijft kalm. De algemeen directeur bevestigt dat technisch manager John de Jong en trainer Roger Schmidt geduld kunnen opbrengen voor 'enkele gerichten aanwinsten'.

"De coronacrisis heeft zeker impact, maar wij hebben de mogelijkheid om ons te versterken", bevestigt Gerbrands in een interview met het Eindhovens Dagblad. "Met onze coach (Schmidt, red.) kijken we met het nodige geduld naar enkele gerichte aanwinsten en de verwachting is dat de transfermarkt dit jaar heel laat pas op gang komt."

"In de voetballerij lopen nu zoveel dingen door elkaar heen, dat sommige clubdirecteuren en zaakwaarnemers niet eens de telefoon opnemen", aldus Gerbrands, die stelt dat de compleet nieuwe staf óók kan worden beschouwd als de belangrijkste transfers van deze zomer. "Naast de ambitie om ons te versterken, denken we ook dat er meer dan vorig jaar te halen is uit de huidige selectie."

PSV kreeg deze zomer Maximiliano Romero, Jeroen Zoet, Hidde Jurjus, Dante Rigo, Armando Obispo en Mauro Júnior terug van verhuurperiodes. Luuk Koopmans (ADO Den Haag), Yanick van Osch (Fortuna Sittard), Robbin Ruiter (Willem II), Ibrahim Afellay (nog niet bekend), Daniel Schwaab (nog niet bekend), Ricardo Rodriguez (AC Milan) en Kostas Mitroglou (Olympique Marseille) verliet Eindhoven.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws