Update: Go Ahead Eagles oefent niet tegen Jong FC Utrecht, maar tegen FC Utrecht

Update: Go Ahead Eagles oefent niet tegen Jong FC Utrecht, maar tegen FC Utrecht

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2020 om 20:26vr 07-08-2020 om 20:26

Een speler van Jong FC Utrecht is positief getest op het coronavirus, meldt FC Utrecht vrijdagochtend. Alle spelers en stafleden zijn meteen in thuisquarantaine gegaan.

Jong Utrecht speelde afgelopen woensdag nog een oefenwedstrijd tegen KVC Westerlo. 24 uur daarvoor werd de speler, die niet bij naam wordt genoemd, negatief getest. Donderdag is er wederom een test afgelegd, maar deze keer was het positief. Na de test zijn de spelers van Jong Utrecht niet meer op de club geweest. 'Op korte termijn vindt een hertest plaats bij de overige selectie- en stafleden, waarna de vervolgstappen kunnen worden bekeken', schrijft FC Utrecht.

Het coronanieuws bij Utrecht heeft geen invloed op het eerste elftal. 'Jong FC Utrecht en het eerste elftal van de club hebben vanaf de start van de voorbereiding geen contact met elkaar gehad, gezien de strenge regels op Sportcomplex Zoudenbalch. Het programma van het eerste elftal wordt daarom conform planning verder gevolgd', schrijft de club.

Het oefenduel tussen Jong Utrecht en Westerlo eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Update: De oefenwedstrijd tussen Jong FC Utrecht en Go Ahead Eagles van zaterdag gaat niet door vanwege het coronanieuws uit Utrecht. In plaats daarvan oefent Go Ahead zaterdag tegen het eerste elftal van FC Utrecht, maakt de club bekend.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws