Ajax-target en 'supertalent' op weg naar nieuwe club: 'Hij is voor ons onhoudbaar'

Ajax-target en 'supertalent' op weg naar nieuwe club: 'Hij is voor ons onhoudbaar'

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 11:46di 11-08-2020 om 11:46

Ajax lijkt AC Horsens-talent Jeppe Kjaer zo goed als zeker binnen te hebben. Horsens-trainer Bo Henriksen geeft aan dat het voor de Deense club niet mogelijk is om Kjaer binnenboord te houden.

"Er is nog altijd veel interesse in Kjaer", vertelt Henriksen, die niet aangeeft om welke clubs het gaat, in gesprek met Amtsavis. "We hebben goede gesprekken gevoerd met meerdere clubs en we spreken veel met Jeppe. We hadden hem graag willen houden, maar dat gaat vanwege de grote belangstelling niet lukken. Hij is onhoudbaar, het is ons uitgangspunt om de beste club voor Jeppe te vinden."

Henriksen noemt dus geen clubs, maar duidelijk is wel dat Kjaer een transfer naar het buitenland gaat maken. "We slaan met deze transfer de stap naar de nationale topclubs over", geeft de oefenmeester aan. "Het is voor Horsens belangrijk dat we spelers direct aan buitenlandse clubs kunnen verkopen. Dat gaat met deze transfer gebeuren."

De transfer van Kjaer naar Ajax is naar verluidt al zo goed als rond, op enkele details na. De zestienjarige Kjaer wordt in Denemarken gezien als een 'supertalent'.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws