Feyenoord bevestigt slecht nieuws: pechvogel Van Beek 'langere tijd' absent

Feyenoord bevestigt slecht nieuws: pechvogel Van Beek 'langere tijd' absent

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 13:48di 11-08-2020 om 13:48

Laatste update: dinsdag 11 augustus 2020 om 13:58di 11-08-2020 om 13:58

Feyenoord heeft dinsdagmiddag nieuws over Sven van Beek gedeeld. De verdediger raakte zondag tegen Sparta geblesseerd en moet onder het mes.

Van Beek viel tijdens de rust in, maar moest in de slotfase alweer vervangen worden. Feyenoord hield rekening met een zware enkelblessure en dat scenario lijkt inderdaad uit te komen. Van Beek wordt binnenkort geopereerd. 'De verwachting is dat hij hierdoor voor langere tijd niet beschikbaar zal zijn', aldus Feyenoord. Wanneer de centrale verdediger uit Gouda zijn rentree zou kunnen maken, laat Feyenoord in het midden.

Van Beek was juist teruggekeerd van een zware enkelblessure, die hem een groot gedeelte van het seizoen 2019/2020 kostte. Vlak na zijn rentree brak het coronavirus uit: hierdoor bleef zijn inbreng beperkt tot één minuut tegen Fortuna Sittard. De centrale verdediger moest vanwege een hardnekkige blessure aan zijn teen ook al het volledige kampioensseizoen 2016/2017 missen.

Feyenoord houdt voorlopig drie centrale verdedigers open: Eric Botteghin, Marcos Senesi en George Johnston. De stadionclub was al langere tijd bezig met het opnieuw huren van Edgar Ié.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws