Droomtransfer Tsimikas schokt Willem II: 'Liverpool is nog een ander niveau'

Droomtransfer Tsimikas schokt Willem II: 'Liverpool is nog een ander niveau'

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 10:35wo 12-08-2020 om 10:35

Willem II-aanvoerder Jordens Peters is trots op Kostas Tsimikas. De Griekse linksback verdiende deze week een droomtransfer naar Liverpool, nadat hij tijdens het seizoen 2017/2018 indruk maakte in Tilburg.

Tsimikas was zowel op als naast het veld een revelatie. "Een echte grappenmaker. Hij was altijd in voor een lolletje. Een leuke gast in de kleedkamer", blikt Peters terug tegenover Omroep Brabant. Bij Liverpool, dat een slordige dertien miljoen euro betaalt, wordt hij de stand-in van Andy Robertson.

Dat Tsimikas ooit bij Liverpool zou belanden, had Peters niet verwacht. "Als speler van Willem II mag je het woord Liverpool helemaal niet in de mond nemen. Je kon wel zien dat hij kwaliteit had. Ik had ook wel verwacht dat hij een kans zou krijgen bij Olympiakos, maar Liverpool is dan toch nog een ander niveau. Dat is de absolute Europese top."

Na Virgil van Dijk en Frenkie de Jong komt er weer een speler met een Willem II-verleden terecht in de Europese top. Peters denkt niet dat het daarbij blijft. "We hebben een paar spelers die ook naar een hoger niveau kunnen, al is een tussenstap in de Eredivisie misschien logischer. Al blijft dat moeilijk te voorspellen."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are Liverpool 😍 What an honour to be joining this team 🔴 Can’t wait to meet you all and begin this new adventure! #YNWA

Een bericht gedeeld door TS⚡️M⚡️KAS (@tsimikas21) op

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws