Update: Matuidi verruilt Juventus voor Amerikaans avontuur met Beckham

Update: Matuidi verruilt Juventus voor Amerikaans avontuur met Beckham

12-08-2020 17:20 Laatste update: 13-08-2020 13:09
30

Blaise Matuidi vertrekt bij Juventus. De Franse middenvelder heeft in onderling overleg met La Vecchia Signora zijn contract beëindigd, waardoor hij nu vrij is om te gaan en staan waar hij wil. Inter Miami wordt genoemd als zijn volgende club.

Op de officiële kanalen meldt Juventus het vertrek van Matuidi, die wordt bedankt voor bewezen diensten. De Fransman werd drie keer kampioen met de club uit Turijn, won één Italiaanse beker en ook één Italiaanse supercup. Hij speelde 113 wedstrijden voor Juve, dat hem bedankt voor 'zijn grote toewijding' en Matuidi veel succes wenst in de toekomst.

De kans is groot dat de middenvelder zijn loopbaan zal vervolgen bij Inter Miami, de MLS-club die in handen is van David Beckham. De ambitieuze Amerikanen willen de selectie versterken en hoopten Matuidi van Juventus over te kunnen nemen. Dat was iets te duur, maar omdat de Fransman zijn contract heeft opgezegd kan hij nu gratis naar de Verenigde Staten vertrekken.

Update: Blaise Matuidi stapt over van Juventus naar Inter Miami. De middenvelder, die zijn contract in Turijn eerder deze week liet ontbinden, heeft een contract getekend bij de Amerikaanse club van David Beckhem.