Seuntjens zet de deur wagenwijd open: 'Jullie zien me sowieso terug in Nederland'

Seuntjens zet de deur wagenwijd open: 'Jullie zien me sowieso terug in Nederland'

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 17:15do 13-08-2020 om 17:15

Mats Seuntjens is terug in Nederland. De middenvelder annex aanvaller ging afgelopen week kijken bij AZ, de club waar hij vorig jaar vertrok, maar hij wordt ook gelinkt aan een terugkeer op de Eredivisie-velden.

Volgens Voetbal International wil Fortuna Sittard hem graag ophalen bij Gençlerbirligi, de Turkse club waar Seuntjens nu actief is. Tegenover AZ TV hint de Bredanaar op een terugkeer naar Nederland. "Jullie zien me sowieso nog wel terug in Nederland en wie weet nog wel bij AZ. Dat zou tof zijn natuurlijk. Voor nu is het misschien voorbarig om daar op in te gaan, maar ik ga zeker nog wel in Nederland voetballen."

Seuntjens heeft afgelopen seizoen genoten van AZ, dat na het vroegtijdig stopzetten van de competitie op doelsaldo tweede werd. Met veel spelers stond de aanvallend ingestelde middenvelder zelf nog op het veld. "Ik heb ze natuurlijk gevolgd en ik ben supertrots", laat hij weten. "De wedstrijden in De Kuip, in de Arena en natuurlijk ook Ajax-thuis. Dat maakt je wel trots op de één of andere manier, ook al ben je er zelf niet meer bij."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws