'Piroe lijkt ons een goede versterking, dus ik heb navraag gedaan bij PSV'

'Piroe lijkt ons een goede versterking, dus ik heb navraag gedaan bij PSV'

Gepubliceerd: vrijdag 14 augustus 2020 om 08:50vr 14-08-2020 om 08:50

Het Schotse Saint Mirren heeft de komst van Joël Piroe nog niet afgeschreven. Volgens trainer Jim Goodwin heeft hij om tafel gezeten met John de Jong, technisch manager van PSV.

Donderdagavond meldde het Eindhovens Dagblad dat Saint Mirren zich bij PSV heeft gemeld voor Piroe. Goodwin bevestigt de interesse in gesprek met de BBC. "Hij is nog jong, maar PSV heeft hoge verwachtingen van hem", verklaart de Schotse manager.

"Piroe lijkt ons een goede versterking, dus ik heb navraag gedaan bij PSV", vervolgt Goodwin. "Ik heb gesproken met John de Jong, de technisch manager, en heb gevraagd om onze club op de lijst te zetten. We weten dat hij ook in de gaten wordt gehouden door andere clubs, maar we maken in elk geval een kans."

Naar verluidt hebben ook Everton en Juventus interesse. Goodwin: "Het is een long shot, maar niet geschoten is altijd mis. We hebben de mannen bij PSV gevraagd om open-minded te zijn. Waarschijnlijk krijgen we aan het begin van volgende week meer duidelijkheid."

Een huurtransfer naar Schotland zou op dit moment niet de voorkeur hebben van Piroe. De aanvaller, die vorig seizoen werd verhuurd aan Sparta, wil voor zijn kans gaan in Eindhoven.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws