Breaking news

Ajax' tegenstander: maximale score tegen Young Boys, weerzien met Sulejmani

'Dolblij' na Genk-transfer Dessers: 'We zijn allebei fan, mooier wordt het niet'

'Dolblij' na Genk-transfer Dessers: 'We zijn allebei fan, mooier wordt het niet'

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 11:10za 15-08-2020 om 11:10

Voor Cyriel Dessers ging er met zijn transfer naar KRC Genk een droom in vervulling. De spits is al van jongs af aan supporter van de Belgische club en ook zijn broer Emile is blij met de transfer. 

"Ik was dolblij. Maar voor de duidelijkheid: Cyriel heeft blijkbaar gezegd dat ik 'de tranen in mijn ogen had' toen ik het nieuws hoorde, dat is niet waar. Hij moet niet overdrijven", lacht Emile Dessers in Het Laatste Nieuws, pratend over de transfer van zijn broer.

"Al heb ik wel meteen gezegd: Cyriel, doen! Het is de ploeg waar we allebei supporter van zijn, mooier wordt het niet. Het is de bedoeling dat binnenkort iedereen in Tongeren met een truitje van ­Cyriel Dessers rondloopt", geeft de negentienjarige Emile aan.

De jongere broer van Dessers had wel verwacht dat Cyriel het goed ging doen in Nederland, waar hij uiteindelijk topscorer werd. "Als je Cyriel gewoon een heel seizoen laat ­spelen, maakt die sowieso genoeg doelpunten. Daar ben ik zeker van", klinkt het. "Ik heb al zoveel wedstrijden van hem gezien. Ik weet ook niet of het helemaal juist is wat ik zeg, maar ik heb gewoon dat gevoel. Laat Cyriel staan en het komt goed", sluit broertje Emile af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws