Summerville-deadline verlopen: Arnesen verwijst aanvaller naar tweede elftal

Summerville-deadline verlopen: Arnesen verwijst aanvaller naar tweede elftal

18-08-2020 15:58 Laatste update: 16:01
268

Crysencio Summerville is door Feyenoord uit de selectie gezet. Dat bevestigt technisch directeur Frank Arnesen tegenover het Algemeen Dagblad. De 19-jarige vleugelaanvaller wil zijn contract in Rotterdam niet verlengen en moet zich nu melden bij het O21-elftal.

Arnesen laat tegenover het AD weten dat de tijd verstreken is voor Summerville. "We hadden hem tot zondag een deadline gegeven", zegt de Deense technisch directeur van Feyenoord. Die deadline is nu verstreken. "En dus traint hij vanaf nu mee met het elftal onder 21 jaar."

De gesprekken tussen Feyenoord en Summerville zijn al een tijdje aan de gang. De Rotterdammers willen hem langdurig vastleggen en hebben er vertrouwen in dat hij kan doorbreken in De Kuip. De clubs die zich de afgelopen maanden bij Feyenoord meldden voor de aanvaller werden teleurgesteld. Summerville zelf vraagt zich echter af hoe zijn perspectief is in Rotterdam-Zuid en twijfelt daardoor over contractverlenging.

Summerville werd de afgelopen seizoenen door Feyenoord verhuurd. Eerst speelde hij een half jaar voor FC Dordrecht en vorig seizoen was de 18-jarige aanvaller actief voor ADO Den Haag, waar hij indruk maakte. Nu is hij mogelijk op weg naar de uitgang, aangezien zijn verbintenis in De Kuip over één jaar afloopt.