Veerman krijgt tegengas na fel interview: 'Hij moet in de spiegel kijken'

Veerman krijgt tegengas na fel interview: 'Hij moet in de spiegel kijken'

Gepubliceerd: dinsdag 18 augustus 2020 om 21:19di 18-08-2020 om 21:19

Gerald Sibon is kritisch op Joey Veerman, die na de ruime nederlaag van sc Heerenveen tegen De Graafschap in duidelijke taal liet merken wat er allemaal mis is met zijn ploeg. Veerman vindt dat het Heerenveen aan kwaliteit ontbreekt.

Heerenveen verloor met 5-1 van De Graafschap. De club won dit seizoen nog geen enkele wedstrijd. Veerman was kritisch op een aantal ploeggenoten en vindt dat er nog wat bij moet.

"Iedereen die bij Heerenveen speelt kan wel voetballen, maar de ondergrens is te laag. En dan wordt je ook door De Graafschap weggetikt", zegt Sibon in de podcast van Omrop Fryslan. De manier waarop Veerman zijn frustraties uitsprak, bevalt Sibon niet. "Als speler had ik dit niet geaccepteerd van mijn aanvoerder."

"Hij moet denk ik ook even in de spiegel kijken. Maar goed, Joey is net als Ejuke wel iemand die een wedstrijd voor je kan winnen, maar dan houdt het verder wel op. Als die twee niet thuis geven, dan houdt het wel zo'n beetje op."

"Natuurlijk zeg je na zo'n wedstrijd: 'Het is een schande' en zulke bewoordingen. Maar om en plein public je eigen jongens af te vallen met wie je in de kleedkamer zit. Als ik bij hem in de kleedkamer had gezeten, had ik later wel even tegen Joey gezegd: 'Maar hé, wat vind je er zelf van?", zegt Sibon.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Eens met Sibon?

Ja
78%
Nee
22%
(983 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws