KNVB laat schorsingen vorig seizoen staan: slecht nieuws voor Feyenoord en Ajax

KNVB laat schorsingen vorig seizoen staan: slecht nieuws voor Feyenoord en Ajax

24-08-2020 18:01
91

Feyenoord moet het tijdens de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de Eredivisie doen zonder verdediger Eric Botteghin. De KNVB heeft laten weten dat de schorsingen van vorig seizoen blijven staan, hetgeen betekent dat de Braziliaan er tegen PEC Zwolle niet bij is.

Feyenoord-trainer Dick Advocaat zit na het wegvallen van Sven van Beek krap in zijn centrale verdedigers en zal balen van het nieuws uit Zeist. Er staan op het moment slechts drie centrale verdedigers onder contract in De Kuip: Marcos Senesi, Botteghin en George Johnston. De club is nog wel op zoek naar versterking, maar heeft financieel weinig speelruimte.

Wedden

Meer odds

Het vorige Eredivisie-seizoen werd geschrapt, maar de schorsingen blijven dus wel staan. Het is niet alleen slecht nieuws voor Feyenoord: ook Elton Kabangu (Willem II), Aaron Meijers (ADO Den Haag), Grégoire Amiot (Fortuna Sittard), Jordens Peters (Willem II) en Melle Meulensteen (RKC Waalwijk) moeten het eerste duel in de Eredivisie laten schieten.

Ook de schorsingen voor de KNVB beker blijven staan. Klaas-Jan Huntelaar (Ajax) en Sean Klaiber (FC Utrecht) moeten de eerste wedstrijd van het bekertoernooi aan zich voorbij laten gaan.