Slecht nieuws voor Man United: Leicester-ster wijst transfer af en verlengt

Slecht nieuws voor Man United: Leicester-ster wijst transfer af en verlengt

24-08-2020 19:15
26

James Maddison tekent een nieuw contract bij Leicester City. Dat is goed nieuws voor The Foxes, die hun spelmaker maar wat graag binnenboord wilden houden. Dat lijkt nu gelukt, want Maddison ligt nu nog vier jaar vast in het King Power Stadium.

In 2018 werd de Engelsman overgenomen van Norwich City en vanaf dat moment maakte de 23-jarige Maddison een onuitwisbare indruk in het shirt van Leicester. Hij werkte zichzelf op tot international van The Three Lions en stond in de belangstelling van alle Engelse topclubs. Met name Manchester United wilde de aanvallende middenvelder graag hebben, maar door het signeren van een nieuw contract eindigt de speculatie over de toekomst van Maddison.

Wedden

Meer odds

De spelmaker zelf is blij dat hij de komende jaren in het Leicester-blauw mag blijven spelen. "Het is een mooie tijd om Leicester-speler te zijn", zegt hij op de clubsite. "Er gebeuren veel positieve dingen op en naast het veld en ik ben heel blij om daar deel van uit te blijven maken. Wat we dit seizoen hebben bereikt is een enorme stap voor ons en ik weet dat er nog meer aankomt met dit team. We zijn vastberaden om te laten zien wat we volgend seizoen in Europa en de Premier League samen kunnen bewerkstelligen."