'Feyenoord treedt vrijdag tegen Hamburger SV weer aan met captain Berghuis'

'Feyenoord treedt vrijdag tegen Hamburger SV weer aan met captain Berghuis'

27-08-2020 21:51
35

Feyenoord kan vrijdag in de oefenwedstrijd tegen Hamburger SV weer beschikken over Steven Berghuis en Ridgeciano Haps. De twee spelers trainden donderdag mee met de selectie en doorstonden de test.

Berghuis moest een groot deel van de voorbereiding verstek laten gaan vanwege een luchtweginfectie, maar maakte vorige week zijn rentree tijdens het minitoernooi dat Feyenoord in Duisburg speelde. De captain van Feyenoord speelde toen dertig minuten, maar de kans is aanwezig dat hij tegen HSV langer mee kan doen. Hij trainde donderdag volledig mee, schrijft RTV Rijnmond.

Ook zal Feyenoord weer kunnen beschikken over Haps, de linksback. De verdediger moest tijdens het Traditions Cup-toernooi verstek laten gaan, maar tegen HSV kan Haps gewoon weer spelen. Trainer Dick Advocaat moet het wel nog stellen zonder Luis Sinisterra en Tyrell Malacia, die nog apart van de groep trainden. De wedstrijd tegen HSV is voor Feyenoord onderdeel van de Helden Cup. Dinsdag speelden de Rotterdammers met 0-0 gelijk tegen Arminia Bielefeld.