Besiktas meldde zich voor RKC-smaakmaker: 'Maar ze moeten meer bieden'

Besiktas meldde zich voor RKC-smaakmaker: 'Maar ze moeten meer bieden'

27-08-2020 23:31
27

Besiktas heeft zich bij RKC gemeld voor Anas Tahiri. De creatieve linkspoot heeft zelf wel oren naar een overstap naar Turkije, maar er zal meer betaald moeten worden. De Waalwijkers hebben immers een eerste bod van tafel geveegd.

Na de oefenwedstrijd tegen Sparta (1-1) gaf de hoofdrolspeler uit Frankrijk meteen toe dat er een bod is uitgebracht. "Ja, we hebben officieel een bod binnengekregen", zegt hij tegenover FOX Sports. "Dat is tijdens de voorbereiding gebeurd. Dat is geen geheim. Maar voor nu laat ik het even, ik wil me focussen op wat ik doe op het veld."

Desgevraagd wil Tahiri nog wel wat meer details kwijt over de Turkse belangstelling. "Het was niet genoeg voor de club en dat kan ik begrijpen. Ik denk dat Besiktas meer moet bieden als ze nog een keer terugkomen."

De smaakmaker van RKC wil niet zeggen of hij zelf per se naar Istanbul wil verkassen. "Ik sta op dit moment honderd procent achter RKC. Ze hebben me volwassen gemaakt en ze hebben me vertrouwen gegeven. Het is mijn taak om dat terug te betalen op het veld. Als ik hier nog een jaar moet blijven, dan zal ik alles geven."