'Meerdere AS Roma-spelers besmet met coronavirus: Kluivert ook positief getest'

'Meerdere AS Roma-spelers besmet met coronavirus: Kluivert ook positief getest'

28-08-2020 18:26 Laatste update: 18:43
46

Meerdere spelers van AS Roma, waaronder Justin Kluivert, zijn besmet met het coronavirus teruggekeerd op de club. Dat meldt Sky Sport Italia vrijdagavond. Carles Perez en Bruno Peres testten eveneens positief.

Eerder vandaag meldde Peres al dat hij positief getest heeft op het virus. 'Hallo allemaal, helaas heb ik positief getest op Covid-19, maar ik wil iedereen laten weten dat het goed met me gaat', valt er te lezen op zijn Instagram-pagina. 'Ik heb geen symptomen. Ik ga in thuisquarantaine, maar kan niet wachten om weer met de rest van het team aan de slag te gaan.' Zijn ploeggenoot Perez heeft vertoont ook geen symptomen.

Vrijdagmiddag kwam daar ook nog de positieve test van Kluivert bij. Roma heeft het nieuws nog niet bevestigd. De Nederlander, die naar verluidt in de belangstelling staat van Benevento, is de vierde speler bij AS Roma die de laatste dagen positief test op het virus. 

Aan een transfer van Kluivert naar Benevento zitten nog wel de nodige haken en ogen. De Nederlander maakte voor ongeveer zeventien miljoen euro de overstap van Ajax naar Italië, maar dat bedrag wil de promovendus niet betalen. Roma heeft de vraagprijs voor Kluivert vastgesteld op twintig miljoen euro.