Italiaanse Czyborra-geruchten: wéér transfer, half jaar na miljoenendeal Heracles

Italiaanse Czyborra-geruchten: wéér transfer, half jaar na miljoenendeal Heracles

04-09-2020 19:23 Laatste update: 19:59
6

Lennart Czyborra verkaste afgelopen winter van Heracles Almelo naar Atalanta Bergamo, maar lijkt na één Serie A-duel al opnieuw te verkassen. Volgens geruchtensite Gianluca Di Marzio – gespecialiseerd in de Italiaanse transfermarkt – lijkt Genoa de strijd om de Duitse linksback van Cagliari te winnen.

De club uit Sardinië lag enige tijd op pole position, maar Genoa heeft volgens Gianluca Di Marzio een verrassingsaanval geplaatst. De beleidsbepalers van Genoa en Atalanta hebben elkaar in het geheim ontmoet. De nummer 17 van het vorige Serie A-seizoen heeft de nummer 14 afgetroefd en heeft nu de beste papieren om Czyborra over te nemen.

De in Berlijn geboren linksback werd in januari voor 4,6 miljoen euro overgenomen van Heracles. Zijn inbreng bij Atalanta is echter beperkt gebleven: op 14 juli speelde Czyborra een kwartiertje mee tijdens de met 6-2 gewonnen wedstrijd tegen Brescia, meer speeltijd zat er niet in. Zijn contract loopt nog vier jaar door: het is nog onduidelijk of Atalanta de back wil verhuren of definitief gaat verkopen.