'Eindhoven wil bedrag gelijk aan volledig spelersbudget ontvangen voor De Rooij'

'Eindhoven wil bedrag gelijk aan volledig spelersbudget ontvangen voor De Rooij'

05-09-2020 10:31
55

FC Eindhoven wil nog steeds niet meewerken aan een transfer van Kaj de Rooij. De vleugelaanvaller staat in de belangstelling van NAC en de Bredase club heeft al diverse aanbiedingen neergelegd aan de Aalsterweg.

De beleidsbepalers in Eindhoven willen echter minstens zeven ton zien voor De Rooij, terwijl het eerste bod van NAC ongeveer twee ton betrof. Dat schrijft BN DeStem. De tweede keer dat de Parel van het Zuiden een poging waagde lag het bedrag rond de vier ton inclusief bonussen, maar ook dat ziet FC Eindhoven niet zitten.

Wedden

Meer odds

Het spelersbudget van de tweede club uit Eindhoven is sinds dit seizoen zo'n 750.000 euro en dus willen de bespelers van het Jan Louwers Stadion een verdubbeling daarvan zien. Het behouden van de aanvaller uit Best past bij de ambities van FC Eindhoven, dat dit seizoen hoge ogen wil gooien in de competitie.

Ondertussen wil De Rooij zelf maar wat graag naar Breda. "Ik hoop dat FC Eindhoven het me gunt en ik erheen kan", zei hij eerder al tegen het Eindhovens Dagblad. "Ik wil de stap maken en gewoon duidelijkheid hebben. Dit is klote. Ik hoop dat ik erheen kan, zo snel mogelijk. Maar ik ben er bang voor. Zoals het er nu naar uitziet speel ik nog een jaar hier."