La Repubblica: Raiola woedend op AC Milan na mislukte contractonderhandelingen

La Repubblica: Raiola woedend op AC Milan na mislukte contractonderhandelingen

07-09-2020 18:13
42

Mino Raiola is woedend over de handelswijze van AC Milan tijdens de contractonderhandelingen met zijn cliënt Gianluigi Donnarumma. De zaakwaarnemer is totaal niet te spreken over het aanbod van de club uit Milaan.

Donnarumma staat nog één seizoen onder contract in San Siro, maar Milan wil hem graag langer bij de club houden. De doelman zelf staat ook open voor onderhandelingen, maar verwacht wel een salarisverhoging te krijgen.

Tot verbijstering van Raiola is in het eerste aanbod van Milan echter geen salarisverhoging opgenomen. De zaakwaarnemer ziet het als een belediging, al helemaal omdat hij Zlatan Ibrahimovic (ook een cliënt van Raiola) bij de club gehouden heeft, zo geeft La Repubblica aan.

Milan zou eerder bij Raiola aangegeven hebben na te denken over een salarisverhoging, maar stelt Donnarumma én zaakwaarnemer Raiola teleur. Het is nog niet bekend of Milan en Raiola opnieuw met elkaar om de tafel gaan, maar de Italiaanse club zal er alles aan doen om Donnarumma niet transfervrij de deur uit te laten lopen na het aankomende seizoen.