'Nainggolan blaast carrière nieuw leven in: Conte haalt Belg terug naar Inter'

'Nainggolan blaast carrière nieuw leven in: Conte haalt Belg terug naar Inter'

09-09-2020 20:52 Laatste update: 21:04
37

Radja Nainggolan keert niet terug naar Cagliari en krijgt volgend seizoen een nieuwe kans bij Internazionale. Dat onthult Tommaso Giulini, voorzitter van Cagliari, aan Sky Sport.

"De vergadering over Nainggolan verliep niet goed. Hij zal in Milaan blijven", zo vertelt Giulini, geciteerd door de Italiaanse journalist Fabrizio Romano. "Het is onmogelijk om hem terug naar Cagliari te halen, want ze willen hem houden." Ook Galatasaray toonde belangstelling voor de 32-jarige Belg, maar de Turkse topclub vist daarmee eveneens achter het net.

Nainggolan keerde vorige zomer op huurbasis terug naar Cagliari, de ploeg waarvoor hij debuteerde in de Serie A. Hij kwam op dat moment niet in de plannen van Inter-trainer Antonio Conte voor, maar bij Cagliari blies hij zijn carrière nieuw leven in. De middenvelder was in 26 competitiewedstrijden goed voor zes doelpunten en zes assists.

Daarmee heeft Nainggolan zich dus in de kijker gespeeld bij Conte. Hij lijkt daardoor een nieuwe kans te krijgen bij Inter, waar ook landgenoot Romelu Lukaku actief is.