Wolves blijft maar gaan: Premier League-club haalt negende (!) Portugees binnen

Wolves blijft maar gaan: Premier League-club haalt negende (!) Portugees binnen

Gepubliceerd: woensdag 9 september 2020 om 23:26wo 09-09-2020 om 23:26

De Portugese enclave bij Wolverhampton Wanderers wordt steeds groter. De Premier League-club maakt woensdagavond de komst van Vitinha bekend. Hij komt over van FC Porto en wordt de negende Portugees in de eerste selectie van de club.

Vitinha komt op huurbasis over van Porto, maar Wolves heeft een optie tot koop bedongen bij de Portugese club. Dat meld de Engelse club via officiële kanalen. Vitinha speelde eerder deze week nog bij Portugal O21. De middenvelder maakte vorig seizoen in januari zijn debuut voor de hoofdmacht van Porto en speelde vervolgens nog zeven wedstrijden in het shirt van de Portugese kampioen.

"Vitinha is een belangrijke aanwinst", geeft Wolves-voorzitter Jeff Shi aan op de clubwebsite. "Hij is een speciaal jong talent, met veel techniek en creativiteit. Zijn transfer onderstreept onze ambitie en strategie om ons eerste elftal continu te verbeteren."

Eerder deze week haalde Wolverhampton Fabio Silva al naar de club. De achttienjarige aanvaller kwam voor een clubrecord naar Wolves: ongeveer veertig miljoen euro werd er overgemaakt naar Portugal. In navolging van Silva komt ook Vitinha naar Engeland, hij wordt de negende Portugees in de selectie van Wolves.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws