Been: 'Als hij zijn oude niveau weer gaat vinden, gaat Feyenoord meedoen om titel'

Been: 'Als hij zijn oude niveau weer gaat vinden, gaat Feyenoord meedoen om titel'

10-09-2020 11:36 Laatste update: 11:39
168

Mario Been denkt dat Feyenoord dit Eredivisie-seizoen goed mee gaat spelen om de titel. De voormalig trainer van de Rotterdammers ziet dat Feyenoord een aantal uitstekende spelers heeft binnengehaald, maar stelt dat er achterin nog wel een aanwinst bij mag komen.

"Ik heb er een heel goed gevoel bij", begint Been in de Dick Voormekaar podcast van Voetbal International. De FOX Sports-analist ziet dat de Rotterdamse club een uitstekende voorbereiding achter de rug heeft. "Ondanks dat de belangrijkste speler Steven Berghuis wat later is ingestroomd. Alleen achterin blijft het toch een beetje dun, zeker als je weet dat je straks in drie competities actief bent, Eredivisie, beker en Europees. Verdedigend mag er dus nog wel een speler bij."

Been denkt dat Feyenoord de selectie over het algemeen prima voor elkaar heeft. "Er is niet al te veel weggegaan", stelt hij. "En wat erbij is gekomen (Mark Diemers en Bryan Linssen, red.), heeft scorend vermogen. Als Nicolai Jørgensen dan ook nog zijn oude niveau weer kan vinden, denk ik dat Feyenoord toch gewoon gaat meedoen."