VI: Van de Looi (21) verlaat Groningen en maakt fraaie transfer naar Italië

VI: Van de Looi (21) verlaat Groningen en maakt fraaie transfer naar Italië

11-09-2020 08:56
30

Tom van de Looi kan zich opmaken voor een fraaie transfer. In navolging van Italiaanse media weet nu ook Voetbal International dat de middenvelder op dit moment in Italië is, omdat hij daar zijn overstap naar Serie B-ploeg Brescia af wil ronden.

Brescia degradeerde afgelopen seizoen uit de Serie A, maar wil zo snel mogelijk terugkeren naar het hoogste niveau in Italië. Van de Looi kan de club daarbij gaan helpen. Momenteel is de Bredanaar in Brescia om zijn transfer naar de promotiekandidaat af te ronden, laat VI weten. De 21-jarige middenvelder heeft nog een contract tot medio 2021 bij Groningen en dus hopen de noorderlingen een transfersom voor hem krijgen.

Wedden

Meer odds

In het seizoen 2017/2018 debuteerde Van de Looi, zoon van Jong Oranje-bondscoach Erwin, al in het eerste elftal van de Trots van het Noorden. Hij kon nooit een vaste basisplaats afdwingen en werd vorig seizoen verhuurd aan NEC, waar hij ook al geen vaste waarde werd. Tijdens de voorbereiding op het huidige seizoen werd duidelijk dat Van de Looi weinig toekomst meer heeft in Groningen.