VVV rondt vlak voor competitiestart achtste zomertransfer af: 'Een beloning'

VVV rondt vlak voor competitiestart achtste zomertransfer af: 'Een beloning'

11-09-2020 12:58
11

VVV-Venlo heeft vlak voor de Eredivisie-start een nieuwe speler vastgelegd. De twintigjarige Nezar S'rifi komt over van het Belgische Lierse Kempenzonen en tekent voor één seizoen.

S'rifi trainde al ruim een maand mee met de selectie van coach Hans de Koning en dwong een contract af. De Belgische middenvelder speelde eerder bij Zulte Waregem uit België en de Spaanse clubs Alcorcón en Cultural Leonesa.

"Ik ben blij dat VVV-Venlo mij een contract heeft aangeboden. Ik zie het als een beloning voor hard werken", reageert S'rifi op de website van VVV. "Mijn doel in Venlo is om veel te leren en stappen te maken. Uiteindelijk wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de prestaties van de ploeg."

Technisch manager Stan Valckx is blij met het vastleggen van S'rifi, die hij omschrijft als een 'creatieve en gedreven jongen met de wil om te slagen'. "Hij bezit een behoorlijke technische bagage, waarmee hij op het middenveld goed uit de voeten kan."

S'rifi is na Georgios Giakoumakis, Guus Hupperts, Lukas Schmitz, Jafar Arias, Arjan Swinkels, Vito van Crooij en Roy Gelmi (was al gehuurd) de achtste versterking van VVV deze zomer.