Feyenoord wil dit weekend met transfernieuws komen: 'We zijn met hem in gesprek'

Feyenoord wil dit weekend met transfernieuws komen: 'We zijn met hem in gesprek'

Gepubliceerd: zaterdag 12 september 2020 om 19:10za 12-09-2020 om 19:10

Feyenoord gaat zich dit weekend volgens diverse media versterken met Uros Spajic. De 27-jarige verdediger wordt waarschijnlijk een jaar gehuurd van FK Krasnodar en is de gewenste stopper die de Rotterdammers graag nog binnen wilde halen.

Het Algemeen Dagblad, Voetbal International en RTV Rijnmond laten weten dat Spajic in gesprek is met Feyenoord. Frank Arnesen, technisch directeur van de Stadionclub, liet tegenover het AD weten dat hij dit weekend al met nieuws hoopt te komen. "We zijn in gesprek met Uros", zei hij.

Volgens VI troeft Feyenoord met de komst van de 27-jarige Serviër onder meer Besiktas af, dat de verdediger ook graag wilde hebben. Bij Krasnodar is Spajic overbodig geworden omdat daar maar acht buitenlanders onder contract mogen staan en dat er op dit moment negen zijn.

In Rotterdam gaat de stopper de concurrentie aan met Eric Botteghin voor het plekje in de defensie naast Marcos Senesi. De kans dat ook Edgar Ié nog naar De Kuip zal komen is kleiner geworden, maar volgens Rijnmond praten de beide partijen nog steeds.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws