Feyenoord gaat nieuwe speler presenteren: Heeft een half jaar niet gespeeld

Feyenoord gaat nieuwe speler presenteren: "Heeft een half jaar niet gespeeld"

Gepubliceerd: zondag 13 september 2020 om 20:25zo 13-09-2020 om 20:25

Laatste update: zondag 13 september 2020 om 20:42zo 13-09-2020 om 20:42

Dick Advocaat heeft Uroš Spajić, de beoogde nieuwe aanwinst van Feyenoord, nog nooit zien spelen. De speler is door het Russische FK Krasnodar aangeboden in Rotterdam-Zuid.

Spajić is een 27-jarige verdediger uit Servië. "Feyenoord heeft niet zoveel geld, dus we moeten het echt hebben van de relaties van Arnesen", zegt Advocaat bij Rondo op Ziggo Sport. "Deze jongen werd aangeboden door Krasnodar, want die mogen nog maar acht buitenlanders registreren. Hij moet weg. Het is een sterke en harde jongen en moet de strijd aangaan met een andere speler. Je moet concurrentie hebben als je lang mee wil doen, ondanks dat er vorig jaar niet zoveel concurrentie was. Daar voelden de spelers zich ook wel senang bij."

"De speler werd aangeboden door de club", zegt Advocaat. "Of ik hem ooit heb zien spelen? Nee. Hij speelde niet, want hij was niet geregistreerd. Hij heeft een half jaar niet gespeeld. Het is moeilijk voor ons om spelers te bekijken. De jongen van Ajax, Kudus, stond bij ons ook op het lijstje. Daar hebben we vijf maanden geleden ook over gesproken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Feyenoord meedoen om de titel?

(1660 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws