'Ongeëvenaarde ervaring' van Texanen krijgt vervolg: Feyenoord strikt partnerclub

'Ongeëvenaarde ervaring' van Texanen krijgt vervolg: Feyenoord strikt partnerclub

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 15:46ma 14-09-2020 om 15:46

Feyenoord heeft een vierde Amerikaanse partnerclub aan zijn bestand toegevoegd. RISE Soccer Club uit het Texaanse Houston is, in navolging van St. Louis Scott Gallagher, Tennessee SC en Florida Premier FC, de samenwerking aangegaan met de stadionclub.

De opleidingsclub uit Texas zal fungeren als 'Feyenoords ogen en oren' in de regio, laten de Rotterdammers weten via de clubkanalen. "Dit is een regio met veel voetbaltalent en een hoog potentieel", laat Gido Vader, manager internationale betrekkingen van Feyenoord, weten aan de clubkanalen. "Wij hopen snel weer een delegatie van RISE in onze jeugdopleidingen te verwelkomen, zodra deze coronapandemie weer onder controle is."

Voordat het virus uitbrak, reisden de Texanen namelijk al af naar Rotterdam om inspiratie op te doen voor de eigen jeugdopleiding. "De feedback die onze spelers, familieleden en trainers in Rotterdam hebben ontvangen, heeft onze verwachtingen overtroffen", stelt Adrian Crespom de voorzitter van RISE Soccer Club. Collega Vedad Hadzajlic beaamt dat het bezoek aan Feyenoord naar meer heeft gesmaakt. "Het was een ongeëvenaarde ervaring."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws