'Ik kreeg net te horen dat Louis van Gaal niet de nieuwe bondscoach wordt'

'Ik kreeg net te horen dat Louis van Gaal niet de nieuwe bondscoach wordt'

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 23:25ma 14-09-2020 om 23:25

Louis van Gaal wordt niet de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal, weet Hugo Borst te melden. Borst claimt zijn informatie te hebben van een betrouwbare bron.

Het Algemeen Dagblad schetste maandagochtend al dat de komst van Van Gaal onwaarschijnlijk is en Borst deelt bij Veronica Inside vergelijkbare informatie. "Ik kreeg net te horen dat Louis van Gaal het niet wordt. Ik begrijp alleen nog niet helemaal of hij dat zelf heeft besloten of niet. Ik kreeg een appje van iemand. Dat vind ik heel erg jammer."

"Het zou kunnen dat dat de KNVB nee heeft gezegd, maar ook dat Van Gaal geen zin heeft om derde keuze te zijn", zegt Borst. "Ik vind het heel erg jammer. De voetballers van het Nederlands elftal overschatten zich een beetje. Er is gevraagd naar een mening over de nieuwe bondscoach, dat kan ik me in deze tijd wel voorstellen."

"Ik verdenk Virgil van Dijk er toch wel van dat hij Van Gaal heeft afgeserveerd", zegt Borst. Van Dijk gaf onlangs op een persconferentie van Oranje al aan dat hij de naam van Van Gaal niet genoemd had.

"Hij heeft nog nooit met hem gewerkt. Ik vind dat nogal wat. Zou Van Dijk niet een beetje bang zijn geweest omdat Van Gaal lekker met De Vrij heeft gewerkt op het WK in 2014? Hij heeft geen zin het gezeik", zegt Borst. "Er zijn wat spelers die hem niet pruimen en daarom wordt hij het niet, zonde."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Nederland Nederland

Poll

Zou Van Gaal geschikt zijn?

(2847 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws