Nul uit drie en plek 20 voor Jong Ajax: 'Vrijdag Go Ahead: maak je borst maar nat'

Nul uit drie en plek 20 voor Jong Ajax: 'Vrijdag Go Ahead: maak je borst maar nat'

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 13:58di 15-09-2020 om 13:58

Jong Ajax beleeft een valse start van het Keuken Kampioen Divisie-seizoen. De ploeg van Mitchell van der Gaag had al met 0-4 van Roda JC en met 2-1 van NEC verloren en ging maandag ook met 1-2 onderuit tegen Jong PSV: de kampioen van 2018 staat voorlopig op de twintigste en laatste plek.

Van der Gaag erkende na afloop dat de huidige nul uit drie 'Ajax-onwaardig' was, maar is niet van plan om rigoureus in te grijpen. "Het is aan ons om daar verbetering in aan te brengen, maar wel op basis van wat we op dit moment laten zien. Met het voetbal, daar moeten wij het verschil mee maken en dat zal ook zo blijven", liet hij na afloop weten aan FOX Sports. "We gaan op dezelfde voet verder."

Vrijdag wacht wederom een lastige wedstrijd: Go Ahead Eagles is dan de tegenstander in Deventer. "Aankomend weekend drie punten? Nou, dat moest vandaag (maandag, red.) eigenlijk ook al... Thuis tegen Jong PSV, met nul uit twee: die wil en die reactie moeten er al zijn. Dat moet niet alleen niet alleen van de trainer en de technische staf komen, dat moet ook vanuit jezelf komen. Vrijdag Go Ahead Eagles: maak je borst maar nat, zou ik zeggen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws