Ik heb al gesproken met Tonny Vilhena. Die kent iedereen hier wel

"Ik heb al gesproken met Tonny Vilhena. Die kent iedereen hier wel"

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 19:15di 15-09-2020 om 19:15

Uros Spajic is blij dat hij zich vanaf dinsdag Feyenoorder mag noemen. De Servische aanwinst sprak bij FK Krasnodar met Tonny Vilhena over zijn nieuwe werkgever.

Feyenoord huurt Spajic tot het einde van het seizoen. "Ik ben blij om hier te zijn. Feyenoord is een grote en goede club die altijd meedoet om de prijzen. Dat is waarom ik hier ben", zegt Spajic tegen Feyenoord TV. "Ik hou er niet zo van om veel over mezelf te praten. Ik doe altijd mijn best op het veld. De supporters mogen erover praten."

"Ik heb al gesproken met Tonny Vilhena. Die kent iedereen hier wel. Hij heeft me voorgesteld aan een deel van het team. Hij sprak over de sfeer en de supporters. Ik hoop dat de situatie met corona dit niet te veel beïnvloedt. Ik hoop dat de supporters snel terug mogen komen, zodat ik de sfeer mee kan maken."

Vilhena vertelde Spajic veel positieve dingen over Feyenoord. "Hij zei dat het fantastisch is om hier te spelen en dat Feyenoord-supporters één van de besten, misschien zelfs dé besten van Nederland zijn."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws