Update: 'Tottenham troeft Man United af, verdediger ondergaat medische keuring'

Update: 'Tottenham troeft Man United af, verdediger ondergaat medische keuring'

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 11:59do 17-09-2020 om 11:59

Tottenham Hotspur nadert een akkoord met Real Madrid over de transfer van Sergio Reguilón en dreigt Manchester United af te troeven op de transfermarkt. Helemaal rond is het nog niet, maar dat lijkt niet lang meer te duren.

Dat meldt het doorgaans betrouwbare The Athletic. Manchester United is ook voor Reguilón in de markt, maar heeft nog geen akkoord bereikt met Real en de linksback. Tottenham staat er op dit moment een stuk beter voor.

Reguilón werd het afgelopen seizoen door Real Madrid verhuurd aan Sevilla. Met die club won hij de Europa League. Sevilla hoopte Reguilón over te kunnen nemen van Real, maar wist met De Koninklijke geen akkoord te bereiken.

Desondanks ziet Real geen toekomst meer in Reguilón. De Spanjaard ligt in Bernabéu nog voor drie seizoenen vast, tot 2023. Hij moet ongeveer dertig miljoen euro kosten, zo wist de Spaanse krant Marca maandag al te melden.

Update: De transfer van Sergio Reguilón naar Tottenham Hotspur lijkt een kwestie van tijd. De Real Madrid-verdediger, vorig seizoen op huurbasis actief bij Sevilla, ondergaat donderdag een medische keuring in Madrid. Mocht hij deze doorstaan, staat niets een transfer naar Noord-Londen nog in de weg.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Voor welke club zou jij kiezen?

Tottenham
34%
Manchester United
66%
(847 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws