Haps onder de indruk op Feyenoord-training: Echt een goede voetballer

Haps onder de indruk op Feyenoord-training: "Echt een goede voetballer"

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 10:17do 17-09-2020 om 10:17

Laatste update: donderdag 17 september 2020 om 10:26do 17-09-2020 om 10:26

Ridgeciano Haps is enthousiast over het nieuwe seizoen met Feyenoord. De linksback zag een aantal nieuwe spelers naar de Kuip komen, waarvan João Teixeira de meeste indruk heeft gemaakt.

Haps denkt dat Feyenoord onder Dick Advocaat hoge ogen kan gooien in de Eredivisie. Onder Advocaat verloor de club slechts één van de 22 officiële wedstrijden. "Dat zegt wel iets hoor. We zijn een volwassen ploeg. Feyenoord is heel moeilijk te verslaan. De selectie is nu gelukkig breed genoeg", zegt Haps tegen het Algemeen Dagblad. "Dat er spelers bij moesten komen, was duidelijk. Er zijn ook veel spelers weggegaan. Dat is gelukt. De nieuwe verdediger Spajic heb ik nog niet gezien, maar João Teixeira is echt een goede voetballer."

Zelf moest Haps even pas op de plaats maken in de voorbereiding vanwege het oplopen van het coronavirus. "Dat was vreemd, ik voelde me prima, maar moest thuisblijven. Daar kon ik wel trainen, maar natuurlijk niet zo als ik dat had gedaan met de groep. Ik merkte dat mijn conditie achteruit was gegaan, maar dat was logisch", aldus de linksback, die tegen PEC Zwolle wel in de basis stond. "Zei de trainer dat de backs van Feyenoord minder opkwamen dan normaal? Dat klopt wel, de wedstrijd verliep zo. Maar het kan vanaf nu alleen maar beter gaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws