'Een team dat in Nederland bij de eerste zes eindigt moeten we altijd respecteren'

'Een team dat in Nederland bij de eerste zes eindigt moeten we altijd respecteren'

Gepubliceerd: vrijdag 18 september 2020 om 08:18vr 18-09-2020 om 08:18

Steven Gerrard, trainer van Rangers, is op zijn hoede voor Willem II. De Schotten spelen volgende week donderdag in het Koning Willem II Stadion tegen de Tilburgers in het kader van de derde voorronde van de Europa League.

Rangers rolde donderdagavond het zwakke Lincoln Red Imps uit Gibraltar op (5-0), maar nu krijgt de ploeg uit Glasgow een serieuze tegenstander. "Het niveau zal omhoog gaan", reageert Gerrard tegenover Schotse en Engelse media na de zege op De Rots. "Willem II speelde heel erg goed tegen Progrés. Voorin hebben ze veel gevaar en een team dat in de Eredivisie in de top-zes eindigt moeten we altijd respecteren."

Het zal in ieder geval beter moeten dan tegen de club uit Gibraltar, stelt Gerrard. "Over deze wedstrijd valt weinig te zeggen. We richten ons meteen op de volgende wedstrijden omdat de komende weken cruciaal voor ons zullen zijn. Daarnaast zullen we het in die wedstrijden ook moeilijker hebben dan vandaag. We kwamen niet echt op gang, maar toch hebben we gedaan wat we moesten doen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws