LIVE-discussie: Van Hecke start direct bij Heerenveen, één wissel bij Fortuna

LIVE-discussie: Van Hecke start direct bij Heerenveen, één wissel bij Fortuna

Gepubliceerd: zaterdag 19 september 2020 om 20:48za 19-09-2020 om 20:48

De Eredivisie-zaterdag wordt vanaf 21.00 uur afgesloten door Fortuna Sittard en sc Heerenveen. De Friezen zijn in de winning mood nadat ze hun eerste competitieduel van Willem II wonnen: Fortuna wil zich juist herpakken na een slap optreden en een nederlaag tegen FC Twente.

Heerenveen kreeg deze week de beschikking over Jan Paul van Hecke en zet de Zeeuwse Brighton & Hove Albion-huurling direct in de basis: de afwezige Ibrahim Dresevic staat zijn plek af. Mitchell van Bergen viel tegen Willem II uit tijdens de warming-up, maar is terug in de ploeg: Couhaib Driouech is naar de bank verwezen.

Fortuna-trainer Kevin Hofland heeft tien van de elf basisspelers de kans gegeven om zich te revancheren voor de 2-0 nederlaag in Enschede. Martin Angha moet het echter doen met een reservebeurt: George Cox vervangt de Zwitser in de basisopstelling, waardoor Roel Janssen van de linksbackpositie naar het centrum verhuist.

De opstellingen:
Fortuna Sittard: Koselev; Rota, Ninaj, Janssen, Cox; Rienstra, Smeets, Seuntjens; Flemming, Polter, Hansson.
SC Heerenveen: Mulder; Floranus, Van Hecke, Bochniewicz, Woudenberg; Kongolo, Batista Meier, Joey Veerman; Van Bergen, Henk Veerman, Van der Heide.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie gaat deze wedstrijd winnen?

(170 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws