De Boer kan tóch assistent meenemen naar Oranje: 'Wat mogelijkheden'

De Boer kan tóch assistent meenemen naar Oranje: 'Wat mogelijkheden'

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 15:24wo 23-09-2020 om 15:24

Frank de Boer mag mogelijk tóch een assistent meenemen naar het Nederlands elftal. Dat stelt Valentijn Driessen, die dinsdagavond de scoop had met De Telegraaf over het akkoord tussen De Boer en de KNVB.

De Boer wordt eind deze week of begin volgende week gepresenteerd als bondscoach van het Nederlands elftal. "Aanvankelijk werd gezegd dat hij moet doorgaan met de staf die er er is", doelt Driessen op assistenten Dwight Lodeweges en Maarten Stekelenburg en keeperstrainer Patrick Lodewijks.

"Hij heeft nu in de gesprekken te horen gekregen dat er eventueel wat mogelijkheden zijn. De KNVB wil hem graag helpen, dus het is mogelijk om een assistent binnen te halen", vervolgt de verslaggever van De Telegraaf, die Robin van Persie en Wesley Sneijder noemt. "Dat zou kunnen, Sneijder is wel een warm pleitbezorger van De Boer."

Driessen denkt niet dat de KNVB op korte termijn een nieuwe assistent-bondscoach gaat presenteren. "Er is nog geen beslissing gevallen. Je moet er ook de tijd voor nemen. De Boer zou communicatief en empathisch minder zijn, dus iemand moet het gat dan opvullen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Stelling: De Boer is de beste keuze

(5678 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws