The Telegraph: Koopmeiners wekt interesse van Premier League-sensatie

The Telegraph: Koopmeiners wekt interesse van Premier League-sensatie

25-09-2020 13:47
76

Teun Koopmeiners staat mogelijk voor een transfer naar de Premier League. Stuntploeg Leeds United heeft belangstelling voor de AZ-captain, meldt The Telegraph.

Leeds-manager Marcelo Bielsa is op zoek naar versterking voor zijn middenveld, nadat Pablo Hernández afgelopen weekend geblesseerd raakte in de warming-up voor de thuiswedstrijd tegen Fulham (4-3). Volgens de Engelse pers geldt Koopmeiners geldt als één van de kandidaten. Hij moet met Mateusz Klich (ex-PEC Zwolle, -FC Twente en -FC Utrecht) gaan concurreren om een plek naast Engels international Kalvin Philips.

Premier League-promovendus Leeds heeft al een spectaculaire transferzomer achter de rug. De Spaanse aanvaller Rodrigo kwam over van Valencia, terwijl deze week de transfer van Real Sociedad-verdediger Diego Llorente werd afgerond. De totale transferuitgaven van Leeds staan nu op 90 miljoen euro. De Premier League-club heeft ook nog een oogje op Rodrigo De Paul (Udinese) en Ruslan Malinovskyi (Atalanta Bergamo).

Met de komst van Feyenoorder Crysencio Summerville deed Leeds deze zomer ook al zaken in Nederland. Koopmeiners ligt nog drie jaar vast. The Telegraph schat de vraagprijs van AZ op meer dan twaalf miljoen euro.

No Poll