Hij staat wel open voor een nieuw avontuur, zonder de focus op PSV te verliezen

"Hij staat wel open voor een nieuw avontuur, zonder de focus op PSV te verliezen"

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 18:36vr 25-09-2020 om 18:36

Jorrit Hendrix is nog altijd voor de volle honderd procent gefocust op PSV, geeft zijn zaakwaarnemer Fulco van Kooperen aan tegenover het Eindhovens Dagblad. De middenvelder, die donderdag tegen NS Mura in de Europa League op de tribune zat, wordt begeerd door een aantal clubs. Het Italiaanse Spezia is een van de clubs.

"Dat Jorrit misschien een volgende stap maakt, begrijp ik wel. Hij speelt hier al lang", zei PSV-trainer Roger Schmidt vrijdag op de persconferentie. "Het is niet zeker dat hij vertrekt, maar de kans bestaat wel. Daarom ontbrak hij donderdag in de selectie. Op de achtergrond wordt er onderhandeld. Jorrit is een geweldige speler. Als hij blijft, zou ik dat ook mooi vinden."

Hendrix' zaakwaarnemer komt ook met een reactie. "Jorrit heeft zijn hoofd er altijd bij voor PSV en zeker in een internationale wedstrijd", zegt Van Kooperen tegen de krant. "Dat hij nu op de tribune zit, hoort niet bij zijn status en wat hij kan brengen. Hij staat wel open voor een nieuw avontuur, zonder de focus op PSV te verliezen."

Hendrix ligt nog tot het einde van dit seizoen vast bij PSV.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Hendrix klaar voor een stap?

(277 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws