Hahn nog zonder club na Heerenveen-vertrek: 'Dat had ik niet correct gevonden'

Hahn nog zonder club na Heerenveen-vertrek: 'Dat had ik niet correct gevonden'

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 20:09vr 25-09-2020 om 20:09

Laatste update: zaterdag 26 september 2020 om 00:55za 26-09-2020 om 00:55

Warner Hahn vertrok na afgelopen seizoen transfervrij bij sc Heerenveen, maar heeft vooralsnog geen nieuwe club gevonden. Dat ligt niet aan de belangstelling, maar aan de keeper zelf.

Hahn is op het moment licht geblesseerd aan zijn knie en wil niet bij een club instappen met het risico om er vervolgens meteen uit te liggen. "Dat had ik niet correct gevonden", geeft Hahn aan in gesprek met Voetbal International. "Ik kijk enorm uit naar een nieuw avontuur, daar wil ik helemaal fris en fit aan beginnen."

De keeper besloot vorige maand zelf om onder het mes te gaan. "Een ingecalculeerd risico. Door corona is de markt laat op gang gekomen en er waren in die periode diverse clubs met interesse. Ik vond dit echter het juiste om te doen. Voor mijn eigen carrière en uiteindelijke nieuwe werkgever", geeft hij aan.

Hahn is inmiddels weer fit en klaar om aan de slag te gaan bij een nieuwe club. Er is naar verluidt belangstelling uit de Eredivisie, maar de doelman hoopt op een (lucratief) buitenlands avontuur. Een aanbieding van APOEL Nicosia wees hij af. "Dat was niet het soort competitie dat bij mij past. Het plaatje moet kloppen", sluit Hahn af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws