Eindhoven houdt vast aan vraagprijs voor De Rooij: 'Bereid hem te laten gaan'

Eindhoven houdt vast aan vraagprijs voor De Rooij: 'Bereid hem te laten gaan'

Gepubliceerd: zaterdag 26 september 2020 om 12:55za 26-09-2020 om 12:55

Laatste update: zaterdag 26 september 2020 om 13:05za 26-09-2020 om 13:05

FC Eindhoven is niet van plan om de vraagprijs voor Kaj de Rooij te laten zakken. NAC Breda aast op de negentienjarige aanvaller, maar moet met een bedrag van 700.000 euro over de brug komen om Eindhoven te overtuigen.

Vrijdag verscheen er in de media dat Eindhoven de vraagprijs voor De Rooij had laten zakken naar 500.000 euro, maar dat is volgens technisch manager Twan Scheepers onjuist. "Onzin. We hebben altijd 700.000 euro gezegd en liggen nog ver uit elkaar", geeft hij aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Waar dit verhaal vandaan komt, snap ik echt niet. Het contact met NAC Breda is ook nooit weggeweest, al zijn er na dat laatste bod geen nieuwe ontwikkelingen meer."

Eindhoven heeft drie aanbiedingen ontvangen van NAC, maar daarna bleef het stil rondom De Rooij. Aan interesse is volgens Scheepers echter geen gebrek. Zo zou een Eredivisieclub onlangs een lijntje uit hebben gegooid. "We verwachten nog inmenging van andere clubs voor het sluiten van de transfermarkt", vervolgt Scheepers. "We zijn bereid Kaj te laten gaan, maar dan moeten alle partijen tevreden zijn. En de belangrijkste partij is dan FC Eindhoven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws