Bazoer over ruzie met Tadic en Blind: 'Ze komen voor mijn neus juichen'

Bazoer over ruzie met Tadic en Blind: 'Ze komen voor mijn neus juichen'

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 00:20zo 27-09-2020 om 00:20

Riechedly Bazoer stond tijdens én na Ajax-Vitesse in het middelpunt van de belangstelling. De oud-speler van de Amsterdammers scoorde op fraaie wijze, maar kreeg na afloop ruzie met tegenstanders Dusan Tadic en Daley Blind.

Teamgenoot Remko Pasveer moest ingrijpen en voorkwam daarmee een vechtpartij. "Op het einde kwamen Tadic en Blind naar me toe sprinten om te juichen voor mijn neus", liet hij weten aan FOX Sports. Volgens Bazoer was de reactie van de Ajacieden exemplarisch voor het verloop van de wedstrijd, die ternauwernood werd gewonnen voor de thuisploeg. "Ze hebben het heel erg moeilijk gehad en dan gaan ze dat doen… Tadic en Blind, dat zegt wel genoeg."

Bazoer werd na zijn doelpunt uitgefloten, maar vond zelf niet dat hij olie op het vuur had gegooid door uitbundig te juichen. "Ik heb hier heel mooie jaren meegemaakt. Maar dat wil toch niet zeggen dat ik niet mag juichen na een goal tegen mijn oude club? Het deed me niets dat ik daarna werd uitgefloten", liet hij na afloop weten tijdens de persconferentie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws