Ajax-aanwinsten maken indruk: 'Positief verbaasd dat ze nu al het verschil maken'

Ajax-aanwinsten maken indruk: 'Positief verbaasd dat ze nu al het verschil maken'

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 08:48zo 27-09-2020 om 08:48

Quincy Promes maakt een buiging voor Mohammed Kudus en Antony. De Oranje-international zag zaterdagavond hoe de aanwinsten opnieuw belangrijk waren voor Ajax tijdens de 2-1 thuiszege op Vitesse.

De Braziliaan bezorgde de tien Amsterdammers de drie punten na een fraaie actie van Kudus. "Ik ben positief verbaasd dat ze nu al het verschil maken", vertelt Promes aan Voetbal International. "Je weet dat als een speler naar het buitenland gaat hij aanpassingsproblemen kan hebben. Ik denk dat die jongens daar weinig last van hebben. Ze zijn goed opgevangen en gelukkig vertalen ze het op het veld."

Ajax had het in de openingsfase lastig tegen Vitesse, maar na de treffer van Promes leek er desondanks weinig aan de hand. Dat veranderde na de rode kaart voor Edson Álvarez. "In het begin kregen zij twee goede kansen, maar daarna kwamen we op voorsprong en was er niets aan de hand. De rode kaart veranderde de wedstrijd. Met tien man moet je extra lopen. Het team verdient complimenten. We zijn heel diep gegaan om het om te draaien, het was een zware pot."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws